Villa Kivi

KIRJAILIJATALO VILLA KIVI on kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta Helsingin Linnunlaulussa, Töölönlahden rannalla. Villa Kivessä on 14 työhuonetta kirjailijoille sekä 3 taitelijaresidenssin vierashuonetta, jotka on tarkoitettu Helsingissä vieraileville kirjailijoille lyhytaikaiseen majoitukseen.

VILLA KIVEN JUHLATILOJA vuokrataan erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen - Villa Kiven viehättävissä tiloissa onnistuvat kaikenlaiset juhlat - esimerkiksi häät, rippijuhlat, karonkat, sukukokoukset, syntymäpäivät - ja se soveltuu hyvin myös esimerkiksi koulutuspäivien, seminaarien tai kokousten järjestämiseen niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Myös Villa Kiven sivurakennuksessa sijaitseva 10 hengen sauna on vuokratavissa.

Haltija: 

Kivi-talo Säätiö - Stiftelsen Villa Kivi

Linnunlauluntie 7
00530 Helsinki

www.villakivi.com

kivitalosaatio[at]villakivi.com

Puh.  050 4606865 (puhelut arkisin klo 9-16)

 

Ajankohtaista

Villa Kiven taiteiden yö

Kirjallisuuden Suomi 100 – Villa Kiven taiteiden yö

Helsingin kirjailijat ry. järjestää Taiteiden yönä neljä kirjallisuuskeskustelua, joissa etsitään yksilöä historian rivien välistä. Aiheina ovat muun muassa:
– Sisällissota yksilön ja suvun traumana (klo 18, kirjailija Heidi Köngäs ja historioitsija Samu Nyström, vetäjänä Venla Hiidensalo).
– Historiallisten romaanien buumi (klo 19, kirjailijat Sirpa Kähkönen ja Katja Kallio sekä historioitsija Tuomas Tepora, vetäjänä Venla Hiidensalo).
– Kirjallisuuden kapina ennen ja nyt (klo 20, kirjailijat Anja Snellman, Pia Pesonen ja Susinukke Kosola, vetäjänä Riikka Ala-Harja).
– I love me - 2000-luvun minäkeskeisyys ja dystopiat (klo 21, kirjailijat Pajtim Statovci, Henriikka Rönkkönen ja Terhi Törmälehto, vetäjänä Laura Honkasalo).

 Cafe Viola myy tapahtuman ajan virvokkeita ja pikku herkkuja Villa Kiven pihamaalla.

Tilaisuus on maksuton! Tervetuloa!

 

Kirjailijatalo Villa Kiven juhlakirja

Kirjailijatalo Villa Kiven
juhlakirja nyt myynnissä

Herrasväen huvilasta
kirjailijoiden taloksi
Mika Wickström -
Martti Lintunen

Hinta: 20 euroa

Tilaa omasi toimistosta.

Lisätietoja