Villa Kivi

KIRJAILIJATALO VILLA KIVI

Kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta Helsingin Linnunlaulussa, Töölönlahden rannalla.

Haltija: 

Kivi-talo Säätiö - Stiftelsen Villa Kivi

Linnunlauluntie 7
00530 Helsinki

www.villakivi.com

kivitalosaatio[at]villakivi.com

Puh.  050 4606865 (puhelut arkisin klo 9-16)

 

Ajankohtaista

Villa Kiven Helsinki-päivä 2017

Villa Kivi avaa jälleen ovensa Helsinki-päivänä ja tämän vuoden teemoina on mm. runous, sekä yhdessä tekeminen. 100 ja yksi runoa-näyttelyyn on koottu kotimaisten runoilijoiden runoja kaikkien luettavaksi ja on esillä talon ylemmissä kerroksissa 11.-12.6.

Sunnuntaina 11.6. klo 13 alakerran juhlatilassa ohjelman aloittaa Helsingin Kirjailijat ry Vuoden helsinkiläiskirjailija-julkistuksella, sekä Musiikkiesityksellä: "Siunaus", joka on Anna Aardalenin säveltämä laulu Venla Hiidensalon runoon. Laulun esittävät Nacera Ketroussi, Anna Nora ja Elina Hakala. Klo 13.30 Runoja tulee lukemaan Henrika Ringbom, Jukka Viikilä, Mårten Westö ja Marianna Kurtto. Klo 15 Helsinki kirjallisuudessa-paneelikeskustelussa keskustelevat Lieven Ameel,Venla Hiidensalo ja Janne Kuusi. Klo 16.30 Comics in concert- piirrosjazzkonsertti tarjoaa kiehtovan elämyksen yhdessä tekemisestä. Konserttiin ilmaisliput 50:lle, kts.tarkempi kuvaus ja ilmaislippujen saanti osoitteesta www.helsinkipäivä.fi.

Maanantaina 12.6. klo 12-18 on Lukukeskuksen järjestämä kirjakirpputori johon voi tulla myymään omia kirjoja.

12.6. Helsinki-päivän klassikko, Linnunlaulun huvilakierros Einon Leinon ja L.Onervan johdolla myös Kierrokset lähtevät klo 13 ja 15 Kaupunginteatterin edestä. Kierroksen totetutus Teatteri IlmiÖ (katso tarkempi kuvaus ja ilmaislippujen saanti osoitteesta www.helsinkipäivä.fi

Tervetuloa! Tapahtuma on maksuton!

Tapahtuma on osa Helsinki-päivän ohjelmaa. Tapahtuman järjestävät: Kivi-talo säätiö, Helsingin Kirjailijat ry ja Lukukeskus. Tapahtuman rahoituksesta vastaa Helsingin markkinointi, Suomen kirjailijaliitto, Finlands svenska författareförening ja SUNKLO.

 

Lue lisää...

Kirjailijatalo Villa Kiven juhlakirja

Kirjailijatalo Villa Kiven
juhlakirja nyt myynnissä

Herrasväen huvilasta
kirjailijoiden taloksi
Mika Wickström -
Martti Lintunen

Hinta: 20 euroa

Tilaa omasi toimistosta.

Lisätietoja

Sulje info